Over ons

Horecagroothandel DG Grootverbruik

Beste klant,

Jij werkt er hard aan om het je klanten naar de zin te maken. Je hebt goede gerechten, maar je reputatie heb je te danken aan topservice. Service die je kunt verlenen, omdat je begrijpt hoe belangrijk het is om echt contact te maken.

Daarom verlang je hetzelfde van je partners. Je wilt geen nummer zijn in een  bedrijf dat te groot is om persoonlijke service te kunnen bieden.

Bij De Groot Grootverbruik zijn we gespecialiseerd in persoonlijke service. Al meer dan 40 jaar ontzorgt ons familiebedrijf mensen zoals jij. En dat doen we met passie en discipline.

Ons kleine en flexibele team heeft écht kennis van horeca, maakt en houdt écht contact en levert écht altijd. Wij zijn niet klaar tot jij tevreden bent. Dit is onze garantie en afspraak is afspraak.

Bekijk ons assortiment of neem direct contact op met een van onze vertegenwoordigers. We staan voor je klaar. We doen dat al bijna veertig jaar.

Team

Bob Meuwese - Team - De Groot Horecagroothandel

Bob Meuwese, bedrijfsleider

Bij De Groot Grootverbruik staat hij bekend als ‘het brein’ achter het 100% uitleveren.

Lees verder

Leon de Groot, accountmanager

Het gaat accountmanager Leon de Groot om problemen oplossen en meedenken. Hij doet alles voor zijn klanten en vindt dat niet meer dan normaal.