Assortiment

Veel keus en sterke merken
Horecagroothandel DG Grootverbruik

Kwaliteit

Service is belangrijk, maar het betekent niets zonder goede producten. Bij De Groot Grootverbruik begint het verzekeren van kwaliteit bij het uitzoeken van leveranciers. Altijd leveren betekent ook altijd geleverd krijgen.

Voor ons is dit een belangrijke voorwaarde om te kunnen doen waar we zo bekend om staan. Als een leverancier daarnaast ook goede producten heeft, is hij goed genoeg om aan ons te leveren. Dit is de basis voor het altijd leveren van de beste producten. Het voordeel is direct voor jou.

Groot assortiment

Doordat wij samen voorraadvoeren met de Hanos, hebben we meer dan 35.000 producten in ons assortiment. Zo kunnen we je de persoonlijke aanpak van een familiebedrijf garanderen met daarbij de keuze van een groot keten. Ons ruime assortiment bestaat enkel uit topproducten.

Een groot aanbod is fijn, maar kan ook overweldigend zijn. Onze vertegenwoordigers zijn erop getraind om je te voorzien van goed advies. Zij luisteren goed naar je wensen en koppelen dat aan de beste producten. Uiteraard kan je ook zelf bestellen [link], maar we komen graag bij je langs om je daarmee te helpen. Je kunt ook altijd bij ons langskomen.

Maak een afspraak met een van onze vertegenwoordigers voor advies bij je productkeuze.