Team

Wie wij zijn en wat we voor je doen

Team

De Groot Grootverbruik is een servicegerichte Horecagroothandel, een familiebedrijf met een ijzersterke reputatie. We leveren food en non-foodproducten[link] aan de Horeca van Den Haag, Rotterdam en omstreken.

Onze klanten weten al 40 jaar dat we 100 procent leveren. We bouwen en onderhouden duurzame relaties, met name omdat we weinig doorloop hebben van personeel. Maar bovenal omdat onze mensen vakkundig zijn en zeer begaan met het wel en wee van onze klanten.

Horecagroothandel DG Grootverbruik

Team

Mede-eigenaar

Ondernemen zit haar in de genen. Jolanda de Groot is mede-eigenaar van horecagroothandel De Groot Grootverbruik. Voor haar gaat het vooral om de mensen.

Mede-eigenaar, Accountmanager

Het gaat mede-eigenaar en accountmanager Leon de Groot om problemen oplossen en meedenken. Hij doet alles voor zijn klanten en vindt dat niet meer dan normaal.

Bedrijfsleider

Bij De Groot Grootverbruik staat hij bekend als ‘het brein’ achter het 100% uitleveren. Bob Meuwese is bedrijfsleider en werkt al vanaf zijn 27e bij De Groot Grootverbruik.

Accountmanager

Hij begon op de vrachtwagen en is tegenwoordig accountmanager. Edwin Buvelot vertelt waarom hij na 28 jaar nog steeds goed zit bij De Groot Grootverbruik.

Accountmanager

Zijn grote liefde is horeca. Hij maakte concepten en verdiende sterren. Evert Ouweneel (33) vertelt waarom hij met zijn passie voor koken op de perfect plek zit.