Edwin Buvelot

Accountmanager
Edwin Buvelot - Team - De Groot Horecagroothandel

meedenken

Hij begon op de vrachtwagen en is tegenwoordig accountmanager. Edwin Buvelot (53) vertelt waarom hij na 28 jaar nog steeds goed zit.

“Ook ’s avonds zit ik te appen met klanten. Het is gewoon een stukje van me.”

“Ik begon hier in juni 1992 als vrachtwagenchauffeur, dat is bijna 28 jaar geleden. Ik was de tweede die hier kwam werken. Toen ik naar kantoor ging hadden we zeven man personeel, nu zo ongeveer veertig.

Door lichamelijke klachten kon ik niet langer op de vrachtwagen. Jolanda, een van de eigenaren, gaf me de kans om ander werk te doen. Zo ging ik via de telefonische verkoop richting vertegenwoordiger.

Met de vrachtwagen kwam ik al bij klanten waar ik nu nog kom. Sommige ken ik al meer dan twintig jaar. En het is nog steeds leuk.

Als klanten me nodig hebben dan ben ik er voor ze. Je sluit hier niet om vijf uur de deur achter je. Je blijft bezig. Ook ’s avonds zit ik te appen met klanten. Het is gewoon een stukje van me.

Mijn collega’s zijn leuke mensen. Veel van hen lopen hier al meer dan twintig jaar. Dat zegt toch iets over het bedrijf.

Ze hebben me hier altijd goed behandeld. Jo heeft altijd met me meegedacht. Dat geeft toch wel een band. Meer heb ik niet nodig. Ik hoop dat ik hier nog tot mijn 67e zit.”